Thessdenthess
Σχολιάστε

Μια βραδινή βόλτα στο i-Pop

Η ομάδα του thessdenthess στην βραδινή της βόλτα στα social media ξεχώρισε στο instagram σήμερα μια live μετάδοση της Πόπης Τσαπανίδου. Ακομπλεξάριστη και χαμογελαστή μετά από εκτενή συζήτηση με γνωστό φοροτεχνικό προκειμένου να λύσει  απορίες σχετικά με το επίδομα και ποιοι το δικαιούνται συνδέθηκε και με την κόρη της που βρίσκεται στην Ολλανδία. Η συζήτηση εκτός από ενημερωτικές πτυχές για την κατάσταση και τα μέτρα που επικρατούν εκεί φανέρωσε το πόσο άριστη μητέρα είναι! Από την συνομιλία τους προέκυπτε πως η κόρη της έχει μια δομημένη προσωπικότητα και πως είναι ελεύθερη να κάνει με υπευθυνότητα τις επιλογές της. Και δυο τους κατέληξαν στο ότι το καλό θα νικήσει!

Σταθήκαμε πολύ σ’ αυτό διότι σπανίζει στις μέρες μας η προβολή ουσιαστικών και αληθινών δεσμών και κυρίως των δημοσίων προσώπων. Ευχαριστούμε την κ. Τσαπανίδου γιατί ήταν η ευχάριστη και αισιόδοξη έκπληξη της βραδιάς και σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε στα καθημερινά της live στο instagram αλλά και στο site της i-Pop.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.