Thessdenthess
Σχολιάστε

Το Thessdenthess φιλοξενεί τον Χάρη Σιανίδη

Η ομάδα του thessdenthess φιλοξενεί τον χαρισματικό και ευγενή PR Manager Χάρη Σιανίδη ιδιοκτήτη της εταιρείας επικοινωνίας και οργάνωσης εκδηλώσεων “Beautiful People Pr Events”…

Χάρη καλησπέρα, καταρχάς χαιρόμαστε που το χαμόγελό σου μένει αναλλοίωτο, γιατί έχουμε ανάγκη από «θετική» ενέργεια! Την ώρα που η τηλεόραση και η showbiz περνάει σε μια διαφορετική πραγματικότητα, τι θεωρείς ότι έχει αλλάξει;

Γενικότερα περνάμε όλοι μας μια πολύ δύσκολη φάση και μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Η καθημερινότητα, το κομμάτι της δουλειάς πάρα πολύ και έχουν περάσει όλα στο digital κομμάτι. Προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε  σε όλη  αυτή τη νέα και αρκετά δύσκολη συγκυρία. Ο δικός μας κλάδος είναι σίγουρα ένας κλάδος που πλήττεται όσο κανείς άλλος, γιατί έχει να κάνει με συνωστισμό, με εκδηλώσεις, με εγκαίνια. Έχει να κάνει με το εάν είναι ανοιχτή η αγορά και κατ’επέκταση και η ζωή μας ουσιαστικά. Προσπαθούμε όμως όλο αυτό που συμβαίνει να το χειριζόμαστε με ψυχραιμία και να μην μας παίρνει από κάτω και να συνεχίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Έχεις αποθέματα ενέργειας και υπομονής;

Εγώ και όλη η ομάδα μου εδώ στην “Beautiful People Pr Events” δεν κλείσαμε ούτε μια μέρα και δουλεύουμε κανονικά. Αποθέματα ενέργειας και υπομονής σίγουρα υπάρχουν και πάντα προσπαθούμε να τα βλέπουμε τα πράγματα με τον πιο αισιόδοξο τρόπο. Παρόλα αυτά η εταιρεία μας έμεινε ζωντανή και σε όλη την περίοδο τώρα, εκτός από αυτή την πρώτης καραντίνας, συνεχίσαμε με εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στα καινούργια μέτρα και σταθμά, συνεργασίες με πάρα πολλούς influencers, διαχείριση social media, digital events, charity events κ.α. Συνεχίσαμε να είμαστε η πρώτη εταιρεία και στην περίοδο της καραντίνας με πάνω από 100 εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Από πού αντλείς την δύναμή σου;

Τη δύναμή μου την αντλώ από την οικογένειά μου, από τους φίλους μου… Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Τη δουλειά αυτή την ξέρω 20+ χρόνια και συνεχίζω…

Ποια είναι τα διδάγματα της καραντίνας;

Τα διδάγματα της καραντίνας είναι αυτά που πρέπει να έχουμε και μέσα από τη διδασκαλία του Θεού. Ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Αυτό που λέμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια γιατί ο Θεός γελάει! (γέλια) Κάθε μέρα είναι διαφορετική κι αυτό ήταν κάτι το οποίο μας έκανε όλους να σοκαριστούμε, να αναθεωρήσουμε και κυρίως στον κλάδο τον δικό μου.

Ποια είναι τα πλάνα σου για τις γιορτές;

(γέλια) αυτό κολλάει αρκετά και με την προηγούμενη ερώτηση στο ότι δεν πρέπει να κάνουμε σχέδια κυρίως αυτή την εποχή που πάμε βδομάδα με τη βδομάδα, με τις καραντίνες και τους περιορισμούς! (γέλια) Παρόλα αυτά τις γιορτές είθισται να τις περνάω με την οικογένεια μου κάπου στην Ελλάδα, στις ιδιαίτερες πατρίδες των γονιών μου και την πρωτοχρονιά συνήθως με φίλους στο εξωτερικό. Φέτος δεν ξέρω αν αυτό γίνεται να πραγματοποιηθεί, όμως θα ήθελα να μπορώ να ταξιδέψω και να συνεχιστούν τα σχέδια των προηγούμενων χρόνων!

Ευχή:

Το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020 (γέλια) που ήταν μια χρονιά ιστορική και κανείς μας δεν θα ξεχάσει ποτέ και σίγουρα όλοι μας να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι!

Σ’ ευχαριστούμε από καρδιάς

Εγώ σας ευχαριστώ!

Το site & το Instagram της εταιρείας:

https://beautifulpeoplepr.gr/

https://www.instagram.com/beautifulpeoplepr/

Στο instagram ο λογαριασμός του είναι:

https://www.instagram.com/haris_sianidis/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.