Ένας ιός κυκλοφορεί τα τελευταία-αμέτρητα χρόνια όπου με την γιγάντωση της οικονομικής κρίσης και την εξάπλωση του internet έχει παρυσφρήσει στη καθημερινότητα πολλών (πάρα πολλών) ανθρώπων. Ο ιός αυτός ονομάζεται αναβλητικότητα και δυστυχώς, με τη σειρά μου, δεν κατάφερα να γλιτώσω.
Ένα από τα βασικά συμπτώματα από τα οποία θα καταλάβετε αν έχετε προσβληθεί είναι το άκουσμα της φράσης «δε βαριέσαι, θα το κάνω μετά» ή «δε μπορώ τώρα, από αύριο», ή ακόμα χειρότερα, όταν κάποιος σας υπενθυμίζει για μία εργασία, εσείς τρέχετε επειδή “κάτι” σας έτυχε. Κάπως έτσι έκανα κι’ εγώ την αυτοδιάγνωση μου και κατάλαβα ότι πρέπει να καταπολεμήσω την αρρώστια.
Δυστυχώς, για όλους μας, δεν υπάρχει στο εμπόριο κάποιο φάρμακο που να προορίζεται για τη θεραπεία, η οποία θα μας κάνει ασταμάτητες μηχανές γεμάτες ενέργεια, θέληση, όρεξη και κουράγιο. Μετά από αναζήτηση βρήκα ένα φάρμακο που πολλές φορές έχει καταστεί σωτήριο για δύσκολες εργασίες που απαιτούν όλες τις εσωτερικές δυνάμεις για τη διεκπεραίωση τους. Το φάρμακο αυτό ονομάζεται “anavlitex”. Έχει περάσει από όλα τα δοκιμαστικά test και δεν παρουσιάζει αρνητικές παρενέργειες. Αυτό το φάρμακο έχει ανθρώπινη μορφή (είναι κάπως μεγάλο, μη το φάτε) και έχει την ιδιότητα να εξοντώνει το φαινόμενο της αναβλητικότητας χαρίζοντας σε εσάς κίνητρο, ενέργεια, κουράγιο και όρεξη να φέρετε εις πέρας κάθε εργασία που σας βασανίζει η ιδέα της υλοποίησης της.
Αυτό το φάρμακο είναι πολύ σπάνιο και μόλις το βρείτε προσπαθείστε να μη το χάσετε από τα μάτια σας καθώς η αξία του είναι ανεκτίμητη! Φυσικά, εκτός από την ιδιότητα της εξόντωσης της αναβλητικότητας έχει την ικανότητα να σας χαρίζει αισθήματα αγάπης και να βγάζει από μέσα σας τον καλύτερο σας εαυτό. Είναι ο άνθρωπος που δεν θέλετε να απογοητεύσετε και καθημερινά προσπαθείτε να τον κάνετε χαρούμενο. Δυστυχώς, ατοπήματα υπάρχουν, σημασία όμως έχει να σηκώνεστε γρήγορα και να ξαναβρίσκετε τον στόχο σας.
Επομένως, το “anavlitex” είναι ένα φάρμακο με πολλαπλές και φανταστικές ιδιότητες που θα πρέπει πάντα να φροντίζετε. Αδράξτε τη μέρα σας και μη ξεχνάτε, το κίνητρο βρίσκεται δίπλα σας και μέσα σας!
Παπαδόπουλος Γιάννης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Αγροτικής Οικονομίας